SREDA
1
April

Festival Cvičkarija 2011,Trg francoske revolucije, Križanke: Festival Cvičkarija 2011


Natisni
Pošlji
Oceni

Popoldanski etno – enološki del Cvičkarije bo potekal na Trgu francoske revolucije, s pričetkom ob 13:00. Večerni del znan kot AlwaysCvičk! se bo pričel ob 20.00 uri v Križankah z izbranci novomeške glasbene scene.

Program festivala:  

Popoldanski etno – enološki del Cvičkarije bo potekal na Trgu francoske revolucije, s pričetkom ob 13:00.  

Predstavili se bodo dolenjski vinogradniki in rokodelci, dolenjska etnološka in enološka kulturna društva ter Turistično informacijski centri iz Novega mesta in okolice. Kot je že navada bo vseskozi potekala degustacija cvička. Za živo vzdušje na prizorišču bosta skrbeli glasbena skupini Brencel banda ter Primož Turk in Skrajneži in Folklorna skupina Plamen.Prav tako se nam bo pridružil mažoretni klub Takt in šentjernejska godba na pihalih. Ves čas se bodo izvajale tudi različne nagradne igre.Večerni del znan kot AlwaysCvičk! bo tudi letos v najlepšem prireditvenem prostoru na prostem v prestolnici – Križankah.

Program se bo pričel ob 20.uri z izbranci novomeške glasbene scene: Crossfire, BHC, Versus, Soddiha, D’Neeb, Mama Manka z Rock Otočec fanti, Dan D in Mladi Dolenjci.


Vstopnice bodo na voljo od 1.4.2011 na Infotočki DNŠ, po fakultetah v Ljubljani ter na vseh prodajnih mestih Eventim.Brezplačen avtobusni prevoz NM-LJ

Na dan Cvičkarije v Ljubljani, 20.4., bo v popoldanskih urah organiziran avtobusni prevoz iz Novega mesta do Ljubljane. Odhod iz Ljubljane proti Novemu mestu pa bo okoli 2.00 zjutraj, po zaključku večernega dela programa.

Točni odhodi bodo objavljeni naknadno.

Prijave na Infotočki DNŠ (v Situli), obvezno z vstopnico.

Vabimo vas tudi na Festival Cvičkarijo v Maribor, 4.5.2011 v ŠTUK.Odgovorna oseba: info@novomesto.info
Spletna stran:  http://www.cvickarija.com
Elektronska pošta:  info@novomesto.info
Telefon: 07-3374-374
Faks: 07-394-20-01

Cena: - predprodaja: 7,00 eur za člane DNŠ, 10,00 eur ostali - na dan: 12,00 eur
Nastopajoči: Brencel banda ter Primož Turk in Skrajneži, Folklorna skupina Plamen, mažoretni klub Takt in Šentjernejska godba na pihalih. Crossfire, BHC, Versus, Soddiha, D’Neeb, Mama Manka z Rock Otočec fanti, Dan D in Mladi Dolenjci.

TERMINI:


Prireditev vstavil: Društvo novomeških študentov Mojca Šimc
Dne: 12.4.2011 11:28:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: