SREDA
1
April

Gwen Hughes


Natisni
Pošlji
Oceni

Gwen Hughes, umetnica iz Atlante (ZDA), je redna gostja evropskih festivalov in ima Slovenijo za svoj evropski dom. Tokrat se v Slovenijo vrača na predstavitveno turnejo svojega prvega evropskega cd-ja ''Dancing in the Moonlight''. Lani je Gwen izdala tudi svoj šesti album ''Fragile Faith'', pod katerega se je podpisal z Grammy-jem nagrajeni producent in glasbenik Khari Simmons.


Gwen ustvarja t.i. rustic jazz - samosvojo mešanico različnih stilov soula, bluesa, funka, zvokov new orleansa, jazza, pop/rocka... Gre za zvrst, ki stilsko prevladuje na festivalih prav zaradi svoje priljubljenosti pri publiki, saj v njej vsak najde tisto, kar mu je najbolj všeč. Gwen svoj avtorski repertoar dopolnjuje s popularnimi ameriškimi coverji (Stevie Wonder, Ray Charles, James Brown in drugi). Gwen vsako leto nastopi na več kot 200 koncertih, sodeluje pa z več različnimi zasedbami.


Več o Gwen Hughes na: http://www.gwenhughes.com/bio


Vabljeni!
Cena: Predprodaja vstopnic: Kavarna Rožmarin in prodajna mesta Eventim; Cena vstopnice: v predprodaji 7 €, na dan koncerta 9 €

Organizator:  Restavracija Rožmarin

TERMINI:


Prireditev vstavil: Matic
Dne: 24.1.2014 16:17:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: